Gebruiksaanwijzing

Wij adviseren je de volgende stappen bij het opdoen en afzetten van onze mondkapjes en Flappy's (XXL-mondmaskers).

  1. Zorg dat je handen schoon zijn. Was je handen minimaal 20 seconden of desinfecteer ze.
  2. Open de verpakking en pak het mondkapje of het Flappy bij de oorbevestigingen. Bij de mondkapjes plaats je de oorbevestigingen direct over de oren. Bij onze Flappy's trek je het masker eerst over je hoofd en plaats je daarna de oorbevestigingen over de oren. Raak alleen de oorbevestigingen en de buitenzijde van het kapje of masker aan. Raak de binnenkant niet aan.
  3. Zorg dat het mondkapje goed aansluit en prettig zit. Indien een neusclip aanwezig is, druk je deze aan op je neus. Bij de Flappy's zorgt het elastiek dat het masker goed aansluit op je gezicht. 
  4. Test het mondkapje door te blazen en kijk of er niet te veel lucht langs het gezicht lekt. Deze stap kun je overslaan bij onze Flappy's. 
  5. Houd het mondkapje of Flappy zo veel mogelijk op en raak het zo min mogelijk aan.
  6. Is het mondkapje of Flappy nat of vies? Neem dan een schoon exemplaar. Pak elke 4 uur een schoon mondkapje of Flappy.
  7. Wil je het mondkapje of Flappy afdoen? Zorg dat je handen schoon zijn. Raak het mondkapje of Flappy alleen bij de oorbevestiging en de buitenzijde aan. Raak de binnenkant niet aan!
  8. Onze stoffen mondkapjes en onze Flappy kun je opnieuw gebruiken. Je moet ze dan wel eerst wassen. Was je handen na het aanraken van je gebruikte mondkapje en Flappy.